Кращі рецепти: як приготувати іспанську тортилью

15 грудня 2017, 13:47
Ведучий Григорій Герман розповів, як приготувати тортилью з картоплею і кабачками

Картопляна тортилья Фото: mrsiraphol / Freepik

Відео: "Ранок з Україною" (Телеканал Україна)

Сьогодні ми готуватимемо іспанську картопляну тортилью. Вона, на відміну від мексиканської, являє собою щось середнє між омлетом і запіканкою.

  1. Для початку помийте кабачок і поріжте його тонкими кружечками. Потім почистіть картоплю і наріжте її тонкими півкільцями.
  2. Розігрійте сковороду з рослинною олією і обсмажте кабачки до м'якості. Не перетримайте – овочі повинні зберегти свою фактуру. Перекладіть їх на тарілку.
  3. Потім додайте в сковорідку картоплю і теж обсмажте з усіх боків, час від часу помішуючи.
  4. Поверніть в сковороду кабачки.
  5. Розбийте яйця в миску і добре збовтайте їх віночком. Посоліть і поперчіть, додайте трохи чебрецю.
  6. Залийте яєчною сумішшю овочі на сковороді. Додайте подрібнений часник, накрийте кришкою і тушкуйте, поки яйця не схопляться.
  7. Акуратно переверніть тортилью на тарілку. Подавайте блюдо гарячим, посипавши рубаною зеленню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Реклама


Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" розповідав, як приготувати деруни. Також ми ділилися рецептом найсмачнішого картопляного пюре.