Найкращі рецепти: як приготувати гусака на мангалі

7 червня 2018, 17:00
Фірмовий рецепт від телеведучого Сергія Лівадного

Засмажена птиця на решітці

Зазвичай м'ясо птиці маринують протягом мінімум 2 годин. Телеведучий Сергій Лівадний показав, як приготувати гусятину на грилі без попереднього маринування.

Гусь на мангалі в соєвому маринаді

Реклама

Інгредієнти:

  • тушка гусака, розрубана на порційні шматки
  • соєвий соус
  • рослинна олія
  • салатні листя
  • хліб
  • огірки і помідори

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Змішайте в мисці рослинну олію і соєвий соус. Наберіть отриману суміш в шприц.
  2. Зробіть качиному м'ясу "ін'єкції". Це внутрішній маринад, який діє значно швидше, ніж той, яким ви натираєте м'ясо зовні. Його величезний плюс в тому, що чекати не потрібно. Накололи – і відразу на решітку.
  3. Готуйте гусака на розігрітому грилі, час від часу перевертаючи, близько 1 години. З готового м'яса при проколюванні повинен виділятися прозорий сік.
  4. Подавайте запечену птицю разом із зеленню, підсмаженим на решітці хлібом і свіжими овочами.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати свинячі реберця барбекю в духовці. Ми також розповідали, як зробити барбекю зі шматочків курки. Крім цього, ми ділилися рецептами сербських чевапчичей