Кращі рецепти: булочки з шинкою, яйцем і сиром

6 червня 2018, 14:04
Покроковий рецепт смачного сніданку

Булочки з начинкою.

Ситна ідея для сніданку від телеведучого Григорія Германа: фаршировані булочки з начинкою з яєць, шинки, зелені і плавлених сирків.

Булочки з шинкою, яйцем і сиром

Реклама

Складові:

  • 4 булочки
  • 4 яйця
  • 200 г шинки
  • 2 плавлених сирки з шинкою
  • 1 пучок зелені
  1. Зрізати у булочок верхівки і вийняти частину м'якоті. "Кришечки" зберегти.
  2. Шинку нарізати дрібними кубиками.
  3. Яйця збити виделкою.
  4. Дрібно нарізати промиту зелень.
  5. Додати до яєць плавлений сир і ретельно розім'яти. Всипати зелень і шинку, перемішати.
  6. Наповнити булочки начинкою і накрити зрізаними верхівками. Відправити в духовку на 10 хвилин. Нам потрібно, щоб яйця просто "схопилися".
  7. Подавати булочки гарячими разом з чаєм або кавою.

Нагадаємо, раніше сайт "Сьогодня" ділився рецептом морквяних маффинів. Ми також писали, як приготувати незвичайну піцу. Крім цього, ми розповідали, як спекти булочки для домашніх бургерів за рецептом учасниці "МастерШеф" – "Кулінарний" випускний Тані Куриленко.