Лілія Ребрик поділилася рецептом фірмового печінкового торта

20 жовтня 2018, 06:33
Ведуча шоу "Ранок з Україною" розповіла, як приготувати апетитну холодну закуску

Лілія Ребрик Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Лілія Ребрик, яка ділилася рецептами яблучної шарлотки і корисного сирного десерту без випічки, розповіла, як приготувати найсмачніший печінковий торт.

Телеведуча смачно готує з самого дитинства, а тому навіть не розуміє, як цього можна не вміти. Але з усіх страв, які створює Ліля, гостей найбільше радує торт з печінки.

Реклама

Печінковий торт від Лілії Ребрик 

Складові: 

  • Печінка яловича – 1 кг
  • Яйця – 5 шт.
  • Борошно – 5-6 ст. л.
  • Сода – 0,5 ч. л.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Олія соняшникова
  • майонез

Рецепт приготування: 

Реклама
  1. Печінку і 1 цибулину пропускаємо через м'ясорубку. Вбиваємо в суміш яйця, додаємо борошно, соду, сіль і перець. Все перемішуємо до однорідної маси.
  2. Сковороду розігріваємо, змащуємо олією і випікаємо коржі як млинці. Для цього отриману масу беремо ополоником і виливаємо на сковороду.
  3. Обсмажуємо млинці з обох сторін, а потім викладаємо на блюдо (зазвичай виходить 4-5 коржів).
  4. Другу цибулину дрібно ріжемо і підсмажуємо на сковороді до золотавого кольору. Цибулю змішуємо з майонезом і соусом змащуємо коржі, викладаючи їх один на одного. Боки та верхній корж торта теж змащуємо майонезом.
  5. Прикрашаємо блюдо перетертим вареним жовтком.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом смачного печінкового торта з грибами.