Куди їхати у серпні

Оновлюємо гардероб

Ритуали ранку

Підкорюємо гори

Тести

Найдорожче

Рецепт яблучної шарлотки від Лілії Ребрик

Цей пиріг складається всього лише з чотирьох інгредієнтів

Ведуча програми "Ранок з Україною" на каналі "Україна" Лілія Ребрик поділилася рецептом смачного і простого в приготуванні пирога з яблуками. Вам знадобляться найдоступніші продукти – борошно, яйця, цукор і яблука.

Яблучний пиріг від Лілії Ребрик

Інгредієнти:

  • Цукор – 1 стакан
  • Борошно – 1 склянка
  • Яйця – 4 штуки
  • Яблука – 2-3 штуки

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

  1. Відокремити яєчні жовтки від білків.
  2. Чотири білки збити зі склянкою цукру.
  3. До утвореної маси додати чотири жовтки і склянку борошна.
  4. Яблука подрібнити, попередньо знявши з них шкірку.
  5. Нарізані яблука залити тістом. Вилити на деко і випікати 45 хвилин при температурі 180 градусів.

Нагадаємо, раніше ми писали, як швидко розм'якшити вершкове масло для випічки. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом голландського яблучного кексу. Крім цього, ми розповідали, як приготувати яблучний пиріг з хрусткою коричною крихтою.

Дивіться відео, як приготувати німецький яблучний панкейк:

Реклама
Найважливіші та найцікавіші новини завжди під рукою
Life Сьогоднi в telegram-каналi Пiдпишись на RSS-канал Life Сьогоднi на Google News
Реклама
Гороскоп
Твій гороскоп на Сьогодні
Читати гороскоп
Just do it
Корисна порада на Сьогодні
Правильно перекушувати
Чому це важливо?
Лайфхак дня
Джеймі Олівер радить: 17 підказок для смачної їжі
Хакнути
Сольник зірки
МОГИЛЕВСЬКА
14 серпня / 20:00
5 головних концертів серпня
Леді Гага у сукні-накидці від Valentino
Спецпроект
Календар лайфхаків на літо
Серпень
Лайфхаки за календарем
Гороскоп
Твій гороскоп на тиждень
1 - 7 серпня
Читати гороскоп
Найдорожчий спецтопік
Дорожче просто не знайдеш
Оренда VIP-яхти — ₴27 000/година
За що такі гроші?
тест
Чи зможеш відрізнити дизайнерський одяг від речей з ринку?
Спробувати
Останній місяць літа стартував
10 речей, які треба встигнути зробити у серпні
Хочу дізнатися!

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти