Головна Сьогодні

Рецепт яблучної шарлотки від Лілії Ребрик

Цей пиріг складається всього лише з чотирьох інгредієнтів

Ведуча програми "Ранок з Україною" на каналі "Україна" Лілія Ребрик поділилася рецептом смачного і простого в приготуванні пирога з яблуками. Вам знадобляться найдоступніші продукти – борошно, яйця, цукор і яблука.

Яблучний пиріг від Лілії Ребрик

Інгредієнти:

  • Цукор – 1 стакан
  • Борошно – 1 склянка
  • Яйця – 4 штуки
  • Яблука – 2-3 штуки

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

  1. Відокремити яєчні жовтки від білків.
  2. Чотири білки збити зі склянкою цукру.
  3. До утвореної маси додати чотири жовтки і склянку борошна.
  4. Яблука подрібнити, попередньо знявши з них шкірку.
  5. Нарізані яблука залити тістом. Вилити на деко і випікати 45 хвилин при температурі 180 градусів.

Нагадаємо, раніше ми писали, як швидко розм'якшити вершкове масло для випічки. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом голландського яблучного кексу. Крім цього, ми розповідали, як приготувати яблучний пиріг з хрусткою коричною крихтою.

Дивіться відео, як приготувати німецький яблучний панкейк:

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти