Конвертики з лаваша з тунцем: покроковий рецепт від Григорія Германа

22 квітня 2020, 12:46
Готуємо апетитну гарячу закуску

Конвертики з лаваша з тунцем

Лаваш з консервованим тунцем – популярна закуска, яку часто готують на сніданок. Її можна урізноманітнити, якщо обсмажити в яйці, як грінки.

Покроковий процес з відео від Григорія Германа, ведучого програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", дивіться нижче.

Реклама

Рулет з лаваша з тунцем

Конвертики з лаваша з тунцем

Час приготування:

Реклама
  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 160 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 1 банка консервованого тунця
  • 2 варені яйця
  • 2 листи тонкого лаваша
  • 1/2 шт. червоної цибулини
  • 4 ст.л. сметани
  • 4 зубчики часнику
  • 1/2 шт. лимона (цедра)
  • 2 ч.л. гірчиці
  • Зелена цибуля
  • Сіль
  • 2 сирих яйця
  • 100 мл молока
  • Рослинна олія – для обсмажування

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Змішайте тунець і нарізані варені яйця.
  2. Додайте подрібнену цибулю (обидва види) і дрібно порубаний часник.
  3. Потім додайте гірчицю і цедру, заправте сметаною. Посоліть за смаком.
  4. Збийте яйця з молоком.
  5. Зробіть конвертики з лаваша з начинкою. Занурюючи їх в яєчну суміш, обсмажте на олії до золотистого кольору.

На замітку

Для цієї закуски підійде будь-який тунець – як в олії, так і у власному соку.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом лаваша з овочами від Юлії Висоцької. Сьогодні.Lifestyle також писали, як приготувати лаваш з рибної консервою.