Конвертики з лаваша з тунцем
Лаваш з консервованим тунцем – популярна закуска, яку часто готують на сніданок. Її можна урізноманітнити, якщо обсмажити в яйці, як грінки.
Покроковий процес з відео від Григорія Германа, ведучого програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", дивіться нижче.
Рулет з лаваша з тунцем
Конвертики з лаваша з тунцем
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 160 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 1 банка консервованого тунця
- 2 варені яйця
- 2 листи тонкого лаваша
- 1/2 шт. червоної цибулини
- 4 ст.л. сметани
- 4 зубчики часнику
- 1/2 шт. лимона (цедра)
- 2 ч.л. гірчиці
- Зелена цибуля
- Сіль
- 2 сирих яйця
- 100 мл молока
- Рослинна олія – для обсмажування
Читайте також:
Спосіб приготування:
- Змішайте тунець і нарізані варені яйця.
- Додайте подрібнену цибулю (обидва види) і дрібно порубаний часник.
- Потім додайте гірчицю і цедру, заправте сметаною. Посоліть за смаком.
- Збийте яйця з молоком.
- Зробіть конвертики з лаваша з начинкою. Занурюючи їх в яєчну суміш, обсмажте на олії до золотистого кольору.
На замітку
Для цієї закуски підійде будь-який тунець – як в олії, так і у власному соку.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом лаваша з овочами від Юлії Висоцької. Сьогодні.Lifestyle також писали, як приготувати лаваш з рибної консервою.