Салат з консервованого тунця, варених яєць і свіжих овочів – відмінна ідея для корисного перекусу. Готується він за лічені хвилини, але виходить дуже ситним і смачним.
Салат з тунця і овочів
Час приготування:
- 10 хвилин
Калорійність:
- 72 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- Мікс салатного листя
- Огірок – 1 шт.
- Помідор – 1 шт. або жменя помідорів чері
- Варені яйця – 2 шт.
- Консервований тунець шматочками – 80 г
- Оливкова олія
- Зерниста гірчиця
- Сіль, мелений перець
Спосіб приготування:
- Салатні листя замочити у воді на півгодини. Промити, дати висохнути і порвати руками на тарілку.
- Зверху розкласти шматочки огірка, помідора, варених яєць і тунця. За бажанням додати нарізану червону цибулю.
- Посолити і поперчити, полити оливковою олією, змішаною з гірчицею.
Як вибрати тунця для салату
Кращий варіант для салату – тунець, консервований шматочками. У подрібненого тунця смак гірше. У маслі або в розсолі – орієнтуйтеся на свої вподобання.
Дивіться відео, як приготувати американський салат Кобб:
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати тунця в соєвому соусі за рецептом Юлії Висоцької. "Сьогодні" також ділилися рецептом салату з тунця з грінками .