Полуничний чізкейк з білим шоколадом: рецепт без випічки

18 травня 2018, 10:02
Готуємо смачний і красивий літній десерт

Чізкейк зі свіжою полуницею. Фото: pixabay.com

Полуничний пиріг – ідеальний літній десерт. Сьогодні ми поділимося рецептом приголомшливого чізкейка без випічки з білим шоколадом і свіжою полуницею.

Полуничний чізкейк

Реклама

Інгредієнти:

  • 250 г цукрового печива
  • 100 г вершкового масла
  • 400 г маскарпоне
  • 200 г вершкового сиру Філадельфія
  • 250 г білого шоколаду
  • 50 мл вершків 30%
  • 400 г свіжої полуниці

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Подрібніть печиво в блендері. Якщо блендера немає, складіть печиво у пакет і роздавіть качалкою. Додайте вершкове масло і ретельно перемішайте до однорідної крихти.
  2. Дно рознімної форми для запікання викладіть пергаментом. Утрамбуйте масляну крихту, зробивши бортики. Приберіть форму до холодильника мінімум на 1 годину.
  3. На водяній бані розтопіть білий шоколад, додайте вершки і ретельно перемішайте. Частину полуниці залиште для прикраси торта, наріжте її шматочками або пластинками. Решту полуниці наріжте кубиками для крему.
  4. У глибокій мисці змішайте розтоплений шоколад, маскарпоне, вершковий сир. Збийте міксером.
  5. Додайте нарізану кубиками полуницю до крему і акуратно перемішайте. Викладіть крем поверх коржа в форму.
  6. Приберіть форму з тортом до холодильника на 1 годину. Потім дістаньте з холодильника, прикрасьте полуницею і поставте до холодильника на ніч.
  7. Перед подачею чізкейк можна посипати цукровою пудрою.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом простого чізкейка з сиру. Ми також писали, як приготувати веганський чізкейк від Джеймі Олівера. Крім цього, ми розповідали, як приготувати мандариновий чізкейк без випічки.

Дивіться відео, чи варто поспішати купувати ранню полуницю: