Як запекти скумбрію в рукаві з овочами

22 січня 2020, 18:11
Рецепт запеченої риби в духовці з картоплею та морквою

Скумбрія з овочами в духовці

Не знаєте, як смачно приготувати скумбрію ? Тоді запечіть її в духовці в рукаві разом з сезонними овочами. Так ви отримаєте і основну страву, і гарнір.

Дивіться відео, як смачно приготувати скумбрію на мангалі:

Реклама

Читайте також:

Скумбрія, запечена в рукаві з овочами

Реклама

Час приготування:

  • 1 година

Калорійність:

  • 166 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 2 скумбрії
  • 3-4 картоплини
  • 1 цибулина
  • Морква
  • Рослинна олія
  • 1 пучок петрушки
  • 1 пучок кропу
  • Трави сушені
  • Перець
  • Сіль

Спосіб приготування:

  1. Тушки риби промити і обсушити. Зробити бічні надрізи. Натерти сіллю, сухими травами і перцем. Вставити в надрізи скибочки цибулі.
  2. Картоплю і моркву почистити, порізати шматочками. Приправити травами і перцем, посолити і додати дві столові ложки рослинної олії.
  3. Викласти рибу в рукав з овочами. Дати постояти годину.
  4. Запекти в духовці 30 хвилин при температурі 200 ° С.

Як подавати запечену скумбрію

Викласти рибу на блюдо, прикрасити зеленню і скибочками лимона.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом запеченої скумбрії від Григорія Германа . "Сьогодні" також писали, як зробити холодну закуску з скумбрії .