Суп-пюре з цвітної капусти з креветками
Суп-пюре з цвітної капусти можна урізноманітнити, якщо додати до нього варені креветки. Ця страва не відніме багато часу і сил.
Щоб суп вийшов смачним, потрібно правильно вибрати цвітну капусту. Головка капусти повинна бути щільною, білого або світло-кремового кольору, без плям і включень.
Суп-пюре з цвітної капусти з креветками
Суп-пюре з цвітної капусти з креветками
Час приготування:
- 20 хвилин
Калорійність:
- 101 ккал на 100 г
Складові:
- Вода – 1,5 л
- Цвітна капуста – 0,5 кг
- Корінь петрушки – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Рослинна олія – 3 ст.л
- Креветки – 300 г
Читайте також:
Спосіб приготування:
- На дно каструлі налийте невелику кількість рослинної олії і підсмажте на ній дрібно порізані цибулю і моркву.
- Додайте нарізаний кружальцями корінь петрушки. Залийте овочі водою і варіть 15 хвилин.
- Покладіть в овочевий бульйон розділену на суцвіття капусту.
- Відварені овочі подрібніть в блендері.
- Отриману масу розведіть бульйоном до консистенції пюре.
Як подавати суп
Відварені і очищені креветки покладіть в тарілку з супом разом з подрібненою зеленню. Можна додати часникові грінки.
Дивіться відео, як приготувати грибний суп-пюре:
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом супу-пюре з цвітної капусти з шафраном.