Сирний суп з курячим філе і овочами – швидка, корисна і дуже смачна страва для літнього обіду. Завдяки плавленому сиру він відрізняється від інших супів ніжною кремовою консистенцією.
Сирок в суп бажано додавати нарізаним, тертим або поламаним шматочками – так він швидше і краще розчиниться.
Сирний суп з овочами та філе
Час приготування:
- 45 хвилин
Калорійність:
- 54 ккал на 100 г
Складові:
- 1 качан цвітної капусти
- 2-3 л води (залежить від величини капустини)
- 300 г філе курки або індички
- 1 цибулина
- 1 морква
- 50-100 г плавленого сиру
- Сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
- Відваріть в підсоленій воді філе курки, цибулю і моркву.
- Розділіть на суцвіття качан капусти.
- Додайте суцвіття в бульйон за 5-10 хвилин до кінця варіння.
- Готове філе дістаньте, розділіть на невеликі шматочки, поверніть в суп.
- Викиньте цибулю і збийте суп блендером.
- Додайте сир і, помішуючи, варіть 5 хвилин на повільному вогні. Вимкніть вогонь, закрийте кришкою і дайте настоятися 10-15 хвилин.
Як подавати сирний суп
Подавайте страву до столу зі свіжою зеленню і грінками.
Дивіться відео, як зварити сирно-овочевий суп:
Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити сирний соус , а також ділилися рецептом сирного супу з камамбером .