Як зробити желе "Сердечка" на 14 лютого

13 лютого 2020, 14:50
Смачний і простий десерт на День святого Валентина

Десерт на День святого Валентина / Фото: Pinterest

День Святого Валентина вже зовсім скоро! Кубики з молочного желе з полуничними сердечками всередині – це відмінний сюрприз до Дня закоханих. Такий десерт сподобається і дорослим, і дітям.

Дивіться відео, як зробити букет з зефіру:

Реклама

Читайте також:

Желе "Сердечка" на День святого Валентина

Реклама
Фото: Pinterest

Час приготування:

  • 40 хвилин + час на застигання

Калорійність:

  • 358 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 4 (по 85 г) пакетика полуничного желе
  • 15-20 г желатину
  • 5 1/2 склянки окропу
  • 400 мл солодкого згущеного молока
  • 1/2 склянки холодної води

Спосіб приготування:

  1. Скропити форму 23 х 33 см антипригарним спреєм.
  2. У велику миску висипати чотири пакетики полуничного желе. Влити чотири чашки киплячої води і перемішати до повного розчинення. Перелити в підготовлену форму і помістити в холодильник на дві години.
  3. У середню миску додати 1/2 чашки холодної води і насипати зверху желатин. Дати постояти протягом хвилини.
  4. Додати 1 1/2 чашки окропу і згущене молоко з цукром, добре перемішати і дати охолонути.
  5. Вийняти застигле червоне желе з холодильника і перевернути на дошку.
  6. Знову скропити форму антипригарним спреєм. За допомогою формочок для печива вирізати сердечка з желе. Викласти серця в форму.
  7. Залити молочно-желатинової сумішшю і помістити в холодильник на дві години. Вийняти і розрізати на квадрати.

Яка ємність чашки в рецепті

Одна чашка води – 235 мл.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, які салати приготувати на 14 лютого . "Сьогодні" також ділилися рецептами кексів на День святого Валентина .