Як зробити соковиті курячі шашлички на сковороді

22 травня 2020, 12:18
Рецепт шашличків з курки з овочами і йогуртовим соусом

Курячі шашлички з овочами

Шашлик – одне з головних літніх страв. Якщо у вас немає можливості вибратися на дачу, приготуйте курячі шашлички на сковороді. Вони обов'язково сподобаються і дорослим, і дітям.

Перш ніж нанизувати м'ясо на дерев'яні шпажки, їх потрібно буде замочити на півгодини в холодній воді. Під впливом температури рідина буде поступово випаровуватися, м'ясо стане соковитіше і не прилипне до шпажок.

Реклама

Курячі шашлички з болгарським перцем і помідорами

Курячі шашлички з овочами

Час приготування:

Реклама
  • 1 година

Калорійність:

  • 150 ккал на 100 г

Складові:

Для шашличків:

Реклама
  • 400 г філе курки (грудки)
  • 200 г соєвого соусу
  • Цедра 1 апельсина
  • 50 г кореня імбиру
  • 1 упаковка томатів черрі
  • 2 болгарських перцю
  • 2 червоні цибулини

Читайте також:

Для соусу:

  • 200 г йогурту
  • 1 зубчик часнику
  • 1 ст. л. подрібненої зелені (кріп, петрушка і т.д.)
  • 1 ст. л. селери
  • Сіль, перець за смаком

Дивіться відео, як приготувати курячі крильця барбекю:

Спосіб приготування:

  1. Філе курки нарізати на кубики. Імбир натерти на тертці, додати цедру апельсина, посолити і залити соєвим соусом.
  2. Покласти в маринад м'ясо курки на півгодини.
  3. Томати розрізати на половинки, перець нарізати на квадратики, одну цибулину – на дольки. Другу цибулину нарізати кільцями.
  4. Нанизати на шпажки кубики маринованого філе, перемежовуючи їх овочами, і обсмажити на сковороді.
  5. На блюдо покласти кільця цибулі, зверху помістити шашлички. Соус подати окремо.

Як зробити соус для шашлику

Змішати йогурт, зелень, подрібнений часник і дрібно нарізану селеру. Посолити, поперчити.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати шашлик з курки з помідорами чері. Сьогодні.Lifestyle також писали, як зробити шашлик в банці в духовці .