Як зробити рулет зі шпинату з вершковим сиром і сьомгою

27 грудня 2019, 17:05
Рецепт смачної холодної закуски на Новий рік

Шпинатний рулет з начинкою

Важливо, щоб новорічні страви були не тільки апетитними і святковими, але ще і корисними. Шпинатовий рулет з червоною рибою і вершковий сиром – один з таких варіантів.

Дивіться відео, як смачно приготувати рибу на мангалі:

Реклама

Читайте також:

Рулет зі шпинату з вершковим сиром і сьомгою

Реклама

Час приготування:

  • 1.5 години

Калорійність:

  • 202 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 400 г шпинату
  • 5 яєць
  • 100 г тертого сиру твердих сортів
  • 3-4 ст. л борошна
  • Сіль за смаком
  • 400 г сиру типу "Філадельфія"
  • 400 г слабосоленої сьомги або форелі

Спосіб приготування:

  1. Розморозити шпинат, подрібнити в кухонному комбайні.
  2. Змішати зі збитими яйцями. Додати борошно, тертий сир і дрібку солі. Перемішати.
  3. Вилити шпинатну суміш на деко, застелене пекарської папером і добре розрівняти лопаткою.
  4. Випікати при 180 ºС протягом 20 хвилин. Готовий корж викласти на рушник разом з папером, трохи остудити.
  5. Видалити папір і згорнути корж в рулет. Залишити до повного охолодження.
  6. Розгорнути рулет і намазати вершковим сиром.
  7. Зверху на сир викласти тонко нарізані пластики сьомги.
  8. Згорнути в щільний рулет. Загорнути у фольгу і покласти на кілька годин в холодильник.
  9. Дістати з холодильника, нарізати кружечками і подавати до столу.

Корисна порада

Якщо ви не їсте рибу, додайте в начинку нарізані в'ялені томати або скибочки прошутто.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати заливний пиріг зі шпинатом . "Сьогодні" також розповідали, як приготувати курячі рулетики на подушці зі шпинату.