Як зробити рулет з лаваша з рибними консервами

30 січня 2020, 19:16
Рецепт рулету з рибою, рисом і плавленим сиром

"Дволикий" Близнюки - це тунець з рисом

Рулети з лаваша – популярна холодна закуска, швидка і смачна. Ми радимо зробити її з начинкою з рибної консерви, відвареного рису, плавленого сирка і зелені.

Дивіться відео, як приготувати хрусткі рулети з лаваша:

Реклама

Читайте також:

Рулет з лаваша з рибною начинкою

Реклама

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 322 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 1 цибулина
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • 2-3 ст. л. плавленого сиру
  • 2-3 ст. л. рису
  • 2 ст. л. олії
  • 1 тонкий вірменський лаваш
  • Сіль за смаком
  • 120 г консервованої риби (скумбрії, тунця)

Спосіб приготування:

  1. Рис відварити до готовності і відкинути на сито.
  2. Цибулю подрібнити і обсмажити на олії.
  3. Лаваш розгорнути, змастити плавленим сиром.
  4. Рибу при необхідності очистити від кісточок.
  5. У мисці змішати рис, обсмажену цибулю і розім'яту рибу. Додати дрібно нашатковану зелену цибулю і перемішати.
  6. Викласти начинку на лаваш рівним шаром. Згорнути лаваш з начинкою рулетом.
  7. Розрізати на скибочки і викласти на блюдо.

Як подавати рулет

Красиво викласти закуску на тарілку і прикрасити зеленою цибулею або іншою зеленню.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати рулет з лаваша за рецептом Аніти Луценко . "Сьогодні" також ділилися рецептом лінивої лазаньї з лаваша .