Як зробити свіжистий сорбет з ківі

22 червня 2020, 11:55
Два рецепта домашнього сорбета з ківі

Сорбет з ківі

Домашній фруктовий сорбет – справжній порятунок в літню спеку. Такий десерт просто готується, складається з натуральних інгредієнтів і виходить дуже смачним і свіжистим.

Ми радимо зробити сорбет з ківі з лимонним соком. Намагайтеся вибирати для нього тільки стиглі і солодкі плоди.

Реклама

Сорбет з ківі

Сорбет з ківі

Час приготування:

Реклама
  • 30 хвилин + час на охолодження

Складові:

  • 500 мл води
  • 4 шт. ківі
  • 100-150 г цукрової пудри
  • Сік одного лимона

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Налити в каструлю воду, додати цукрову пудру і перемішати. Довести до кипіння і готувати 15 хвилин.
  2. Ківі почистити, за допомогою блендера подрібнити в пюре.
  3. З лимона вичавити сік, пропустити його через сито.
  4. Перемішати фруктове пюре і лимонний сік з отриманим сиропом. Потім залити в морозивницю і готувати за інструкцією виробника.

Дивіться відео, як виростити ківі у себе вдома:

Порада: Якщо у вас немає пристрою для виготовлення морозива, вилийте масу в пластиковий контейнер і поставте в морозильну камеру на 3-4 години. Через кожну годину діставайте і розбивайте кристалики льоду виделкою або за допомогою міксера. Це потрібно, щоб сорбет не замерз одним великим шматком, а мав правильну консистенцію.

Швидкий сорбет із заморожених ківі

Сорбет з ківі / Фото: Pinterest

Час приготування:

  • 30 хвилин + час на охолодження

Складові:

  • 4 ківі
  • 1-2 ст.л. меду або за смаком
  • 1 ст.л. лимонного або лаймового соку

Спосіб приготування:

  1. Ківі очистити, нарізати і заморозити.
  2. Дістати з холодильника і залишити при кімнатній температурі на 15-20 хвилин.
  3. Очистити, нарізати і збити блендером з медом і лимонним соком. Подавати відразу ж.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати фруктовий лід "Космополітен" і ділилися рецептами смачного домашнього морозива .