Як зробити мус із запеченої сьомги з вершковим сиром

11 січня 2020, 19:03
Рецепт холодної закуски від Даші Малахової

Мус з червоною рибою

Ніжний мус з сьомги з вершковим сиром і каперсами – відмінна холодна закуска. Ну а подавати таку страву найкраще зі свіжим огірком і хрусткими тостами – на теплому хлібі рибний мус набагато смачніше.

Дивіться відео, як приготувати паштет з печінки з коньяком:

Реклама

Читайте також:

Мус із сьомги на тостах

Реклама

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 146 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 200 г філе сьомги
  • 3 ст. ложки сиру Філадельфія
  • 2 ст. ложки вершків 30%
  • Кілька гілочок кропу
  • Тости з білого хліба
  • 1 огірок
  • Каперси
  • Сіль
  • Білий перець
  • Чорний перець

Спосіб приготування:

  1. Філе сьомги посоліть, поперчіть і запечіть в духовці. Розімніть виделкою, видаліть всі кісточки і перекладіть в блендер.
  2. Додайте сир, вершки і збийте в однорідну масу.
  3. Додайте дрібно нарізані каперси, ретельно перемішайте і приправте за смаком білим перцем.

Як подавати мус з червоної риби

Подавайте мус з сьомги на підсушених тостах з тонкими "стрічками" з огірка і гілочкою кропу.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати парфе з курячої печінки за рецептом Юлії Висоцької. "Сьогодні" також ділилися рецептом пісного грибного паштету з часником .