Як зробити макаронні млинці з ковбасою і сиром: покроковий рецепт від Григорія Германа

3 квітня 2020, 12:53
Готуємо оригінальну гарячу закуску

Макаронні млинці / Фото: Скріншот із відео

Якщо у вас залишилися макарони від вчорашньої вечері, ви можете перетворити їх в дуже ситну і апетитну закуску – млинчики з начинкою з ковбаси, сиру, смаженої цибулі і перцю.

Читайте також:

Реклама

Покроковий відео рецепт від Григорія Германа, ведучого програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", дивіться нижче.

Макаронні млинці

Макаронні млинці / Фото: Скріншот із відео

Реклама

Час приготування:

  • 30 хвилин

Складові:

  • 300 г макаронів
  • 200 г пшеничного борошна
  • 200 г кукурудзяного борошна
  • 150 г вершкового масла
  • 200 мл вершків
  • 100 г ковбаси
  • 100 г сиру
  • 1 цибулина
  • 1 болгарський перець
  • Сіль перець
  • Рослинна олія – для обсмажування

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Подрібніть в блендері відварені макарони.
  2. Додайте обидва види борошна, вершкове масло і розімніть в крихту. В кінці влийте вершки. Замісіть тісто і відкладіть в сторону.
  3. Для начинки наріжте смужками болгарський перець, цибулю, сир і ковбасу.
  4. Обсмажте на олії овочі та ковбасу.
  5. Розділіть тісто на шматочки і тонко розкачайте.
  6. Покладіть в центр начинку, згорніть конвертиком. Умочіть в збите яйце, обсмажте до рум'яної скоринки.
  7. Повторіть з рештою інгредієнтів.

Як подавати млинці

Подавайте млинці гарячими разом зі сметаною або будь-яким соусом на ваш смак.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати манний пиріг з куркою за рецептом Григорія Германа. "Сьогодні" також ділилися рецептом морквяно-імбирного супу від телеведучого.