Як зробити легкий салат з тунця, зелені і помідорів

23 травня 2020, 14:10
Рецепт салату з консервованого тунця і овочів

Салат з тунцем і кукурудзою

Яскравий салат з консервованим тунцем, помідорами, кукурудзою і оливками буде справжньою родзинкою вашого столу. Він заправляється сумішшю оливкової олії, зернової гірчиці і лимонного соку.

Щоб зробити страву гострішою, ви можете додати половинку тонко нарізаної червоної цибулі.

Реклама

Простий салат з тунцем, кукурудзою і помідорами

Салат з тунцем і кукурудзою

Час приготування:

Реклама
  • 10 хвилин

Калорійність:

  • 104 ккал на 100 г

Складові:

  • 100 г консервованого тунця
  • 150 г латуку або пекінської капусти
  • 140 г консервованої кукурудзи
  • цибуля зелена
  • 10-12 оливок
  • 1 помідор
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 1 ч.л. французької гірчиці
  • 1 ч.л. лимонного соку
  • сіль

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Овочі та зелень помити і обсушити.
  2. Кукурудзу відкинути на сито і добре струсити рідину. Викласти в салатник.
  3. Туди ж відправити листя салату або дрібно нашатковану пекінську капусту, нарізаний помідор, шматочки тунця з консервної банки, оливки і нарізану зелену цибулю.
  4. Викласти зернову гірчицю, заправити оливковою олією. Скропити лимонним соком і посолити.

Як подавати салат

Дати салату настоятися 10 хвилин, а потім подавати разом зі свіжим багетом.

Дивіться відео, як приготувати салат в пекінській капусті:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом французького салату з тунцем, а також писали, як зробити швидкий салат з тунцем і горошком.