Головна Сьогодні

Легкий весняний салат з овочами і консервованим тунцем

Рецепт смачного і простого салату

Навесні з'являються перша свіжа зелень і овочі. Тому саме час "налягати" на вітаміни. Найпростіше зробити, якщо включити в раціон овочеві салати.

Ми пропонуємо зробити весняний салат з консервованим тунцем і маслинами. Він смачний, ситний і не дуже калорійний.

Салат з тунця з перцем і помідорами

Весняний салат з тунцем
Весняний салат з тунцем
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 20 хвилин

Калорійність:

  • 158 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 1 банка тунця шматочками
  • 1/2 зеленого перцю
  • 1/2 жовтого перцю
  • Жменя помідорів чері
  • 1/2 червоної цибулини
  • 1 пучок шпинату
  • Жменя маслин

Для заправки:

  • 2 ст.л. оливкового масла
  • 1 ч.л. соку лайма
  • Сіль перець

Спосіб приготування:

  1. Шпинат помити і обсушити.
  2. Перець нарізати смужками, помідори черрі розрізати навпіл.
  3. Червоний цибулю і маслини тонко нарізати.
  4. Викласти зелень і овочі в салатницю, додати шматочки тунця.
  5. Змішати всі інгредієнти для заправки і полити салат.

Як подавати салат

Кращий доповненням до такої страви стане свіжий багет. Салат також можна подавати разом з відвареним рисом або кускус.

Дивіться відео, як зробити салат з редискою і плавленим сиром:

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати тунця в соєвому соусі за рецептом Юлії Висоцької. "Сьогодні" також ділилися рецептом салату з тунця з грінками .

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти