Навесні з'являються перша свіжа зелень і овочі. Тому саме час "налягати" на вітаміни. Найпростіше зробити, якщо включити в раціон овочеві салати.
Ми пропонуємо зробити весняний салат з консервованим тунцем і маслинами. Він смачний, ситний і не дуже калорійний.
Салат з тунця з перцем і помідорами
Час приготування:
- 20 хвилин
Калорійність:
- 158 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 1 банка тунця шматочками
- 1/2 зеленого перцю
- 1/2 жовтого перцю
- Жменя помідорів чері
- 1/2 червоної цибулини
- 1 пучок шпинату
- Жменя маслин
Для заправки:
- 2 ст.л. оливкового масла
- 1 ч.л. соку лайма
- Сіль перець
Спосіб приготування:
- Шпинат помити і обсушити.
- Перець нарізати смужками, помідори черрі розрізати навпіл.
- Червоний цибулю і маслини тонко нарізати.
- Викласти зелень і овочі в салатницю, додати шматочки тунця.
- Змішати всі інгредієнти для заправки і полити салат.
Як подавати салат
Кращий доповненням до такої страви стане свіжий багет. Салат також можна подавати разом з відвареним рисом або кускус.
Дивіться відео, як зробити салат з редискою і плавленим сиром:
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати тунця в соєвому соусі за рецептом Юлії Висоцької. "Сьогодні" також ділилися рецептом салату з тунця з грінками .