Як зробити домашню шоколадну пасту

18 лютого 2020, 17:12
Рецепт натурального шоколадно-горіхового крему

Шоколадний крем з горіхами

Шоколадна паста з горіхами – відмінне доповнення до млинців і тостів. Можна купити і готову, але вона містить багато шкідливих інгредієнтів. В нашій пасті ніяких зайвих добавок – тільки шоколад, горіхи, какао-порошок і вершкове масло.

Дивіться відео, як приготувати дієтичний шоколадний мус:

Реклама

Читайте також:

Шоколадно-горіховий крем

Реклама

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 581 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 200 г обсмаженого фундука
  • 140 г чорного шоколаду
  • 6 ч. ложок жирних вершків
  • 1 ст. ложка м'якого вершкового масла
  • 6 ст. ложок какао
  • 2 ст. ложки цукрової пудри

Спосіб приготування:

  1. Подрібніть горіхи в крихту. Додайте м'яке вершкове масло, какао і цукрову пудру. Добре перемішайте.
  2. Розтопіть шоколад на водяній бані. Додайте вершки кімнатної температури і перемішайте. Шоколад почне загусати.
  3. Змішайте з горіхами і перекладіть в банку.
  4. Частину пасти намажте на тост і за бажанням прикрасьте полуницею.

Як зберігати шоколадну пасту

Зберігати такий крем треба в холодильнику, але перед тим як подавати на стіл, дати йому зігрітися при кімнатній температурі.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати полуницю в шоколаді . "Сьогодні" також писали, як приготувати каву з шоколадом .