Як зробити домашній плавлений сир з грибами

17 квітня 2020, 14:36
Готуємо плавлений сир з печерицями

Плавлений сир з грибами

Магазинний плавлений сир – не самий корисний продукт. Але таку закуску можна легко приготувати в домашніх умовах, і вона не буде містити шкідливих добавок.

Ми пропонуємо зробити плавлений сир з додаванням смажених печериць . Його можна намазувати на хліб, додавати в омлети, випічку і супи.

Реклама

Домашній плавлений сир з грибами

Плавлений сир з грибами

Час приготування:

Реклама
  • 1 година

Калорійність:

  • 146 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 250 г м'якого сиру
  • 100 г вершкового масла
  • 0.5 ч. л. солі
  • 0.5 ч. л. соди
  • 1 шт. яйце
  • 200 г грибів шампіньйонів
  • 3 ст. л. рослинної олії

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. З'єднайте сир, яйце, сіль, соду, вершкове масло кімнатної температури.
  2. Добре пробийте блендером до кремоподібного стану.
  3. Поставте посуд з сумішшю на водяну баню. При постійному помішуванні варіть 15-20 хвилин. Вийде пластична маса, що тягнеться.
  4. Гриби поріжте невеликими шматочками і обсмажте на олії, злегка присоліть.
  5. Вмішайте гриби в сирну масу. Періодично помішуйте до повного охолодження сиру.

На замітку

Якщо сир не загусає до потрібної консистенції, додайте трохи більше соди. Але не переборщіть, інакше вона буде відчуватися в готовій закусці.

Дивіться відео, як зробити салат з редискою і плавленим сиром:

Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити маффіни з плавленим сиром . Сьогодні.Lifestyle також розповідали, як зробити суп з плавленого сиру .