Головна Сьогодні

Як приготувати пісочний пиріг з грибами і плавленим сиром

Рецепт смачного пирога з грибами і плавленими сирками

Несолодкий пиріг з начинкою з смажених грибів, плавленого сиру і зелені можна приготувати на сніданок або на вечерю. Він ситний, смачний, і добрий як в теплому, так і в холодному вигляді.

Дивіться відео, як вибрати плавлений сир:

Пиріг з грибами і плавленим сиром

Час приготування:

  • 1.5 години

Калорійність:

  • 133 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 400 г печериць
  • 4 яйця
  • 0,5 пуч. кропу
  • 75 г вершкового масла
  • 3 плавлених сирка
  • 350 г борошна
  • 1 цибулина
  • 4 ст. л. крижаної води
  • 50 мл соняшникової олії
  • Сіль за смаком

Спосіб приготування:

  1. Змішати борошно з вершковим маслом, додати 2 яйця, воду і замісити тісто. Накрити плівкою і залишити в холодильнику на 30 хвилин.
  2. Гриби і цибулю нарізати і смажити на соняшниковій олії до готовності.
  3. Натерти сир і змішати його з подрібненим кропом і яйцями. Додати шампіньйони і перемішати.
  4. Тісто розкачати і вистелити ним форму. Сформувати бортики. Викласти начинку і випікати 45 хвилин при 180 ° С.

Як подавати грибний пиріг

Готовий пиріг трохи остудити у формі, потім форму акуратно зняти і остудіть повністю. Не поспішайте розрізати пиріг відразу після приготування, дайте йому охолонути.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати швидкий киш з листкового тіста з грибами . "Сьогодні" також ділилися рецептом кіша з куркою, грибами і сиром.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти