Несолодкий пиріг з начинкою з смажених грибів, плавленого сиру і зелені можна приготувати на сніданок або на вечерю. Він ситний, смачний, і добрий як в теплому, так і в холодному вигляді.
Дивіться відео, як вибрати плавлений сир:
Пиріг з грибами і плавленим сиром
Час приготування:
- 1.5 години
Калорійність:
- 133 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 400 г печериць
- 4 яйця
- 0,5 пуч. кропу
- 75 г вершкового масла
- 3 плавлених сирка
- 350 г борошна
- 1 цибулина
- 4 ст. л. крижаної води
- 50 мл соняшникової олії
- Сіль за смаком
Спосіб приготування:
- Змішати борошно з вершковим маслом, додати 2 яйця, воду і замісити тісто. Накрити плівкою і залишити в холодильнику на 30 хвилин.
- Гриби і цибулю нарізати і смажити на соняшниковій олії до готовності.
- Натерти сир і змішати його з подрібненим кропом і яйцями. Додати шампіньйони і перемішати.
- Тісто розкачати і вистелити ним форму. Сформувати бортики. Викласти начинку і випікати 45 хвилин при 180 ° С.
Як подавати грибний пиріг
Готовий пиріг трохи остудити у формі, потім форму акуратно зняти і остудіть повністю. Не поспішайте розрізати пиріг відразу після приготування, дайте йому охолонути.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати швидкий киш з листкового тіста з грибами . "Сьогодні" також ділилися рецептом кіша з куркою, грибами і сиром.