Як зробити домашній кетчуп з томатного соку

23 червня 2020, 17:35
Рецепт смачного кетчупу з натурального томатного соку

Домашній кетчуп

Магазинний кетчуп – не найкорисніший продукт. Він містить багато цукру, ароматизаторів та консервантів. Але якщо ви не можете відмовитися від улюбленого соусу, приготуйте домашній кетчуп з натурального томатного соку. За смаком він не поступається покупному, а при помірному вживанні не викликає проблем зі здоров'ям.

Кетчуп з домашнього томатного соку

Реклама

Домашній кетчуп

Час приготування:

  • 2 години

Калорійність:

Реклама
  • 96 ккал на 100 г

Складові:

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Кип'ятіть сік, поки він не стане густим, потім додайте сіль, цукор і оцет. Процес загустіння може тривати годину-півтори.
  2. Коли сік по консистенції буде схожий на кетчуп, додайте необхідні спеції.
  3. У гарячому вигляді розкладіть в стерильні банки, закрийте їх і поставте охолоджуватися, перевернувши шийкою вниз.

З чим подавати кетчуп

Домашній кетчуп – ідеальне доповнення до шашлику, запеченого м'яса, сосисок або яєчні.

Дивіться відео, як вибрати якісний кетчуп:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами різних домашніх соусів на зиму .