Малинове варення без варки за 10 хвилин – рецепт швидкої заготівлі на зиму

14 липня 2021, 10:22
Ягоду потрібно буде перетерти з цукром, кількість якого можна регулювати. Потім варення можна розкласти по контейнерах і зберігати в морозильній камері. Розморожувати – за кімнатної температури

Рецепти малинового варення

Малину на зиму можна заготовити у різні способи: заморозити і помістити в морозильну камеру, зварити варення, джем або компот. Але краще, коли вона не потрапляє під вплив температур, а просто перетирається з цукром. Малинове варення без варки слід зберігати в холодильнику або заморозити, щоби пізніше використовувати за необхідності. Сире малинове варення можна намазувати на хліб, використовувати як начинку для млинців або додавати в чай. А в календарі лайфхаків для літа знайдете кращі ідеї, як яскраво його провести.

Малина на зиму без варки

Реклама

Малина на зиму

Складові:

  • Малина – 1 кг
  • Цукор – 1 кг

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Зібрану в сонячний день малину перебрати. Висипати ягоди в чистий посуд.
  2. Засипати цукром і добре розім'яти за допомогою дерев'яної ложки або картопляного преса.
  3. Розкласти в сухі стерилізовані банки і закрити капроновими кришками.

Як зберігати сире малинове варення

Зберігати малину без варіння в холодильнику. Можна розкласти сире малинове варення по контейнерах і прибрати в морозильну камеру, а потім дати відтанути за кімнатної температури.

Якщо любите огірки, замаринуйте їх експрес-методом і приготуйте салат. Подробиці рецепта – у відео.

Реклама

І ще 5 заготівель з малини на зиму знайдете тут.