Легкий суп з галушками і овочами, який оцінить уся сім'я

10 червня 2021, 15:26
Цей суп готується швидко, навіть не треба варити бульйон. Він виходить легким і насиченим. Щодо овочів, то візьміть болгарський перець і горошок. З набором овочів завжди можна експериментувати, їх зараз багато

Суп з галушками та овочами

Традиційно суп для багатьох – це на обід, але цей суп можна з'їсти і на вечерю. У його складі є курка та овочі, але інгредієнти умовні. Суп з галушками можна зварити без м'яса і додати в нього більше сезонних і корисних овочів, яких достатньо в червні. Отже, рецепт швидкого супу, який гідно оцінить вся сім'я.

Суп з галушками і літніми овочами

Реклама

Інгредієнти:

  • 1 цибулина
  • 2-3 болгарських перці різних кольорів
  • 1 морква
  • олія
  • куряче філе – 1 шт.
  • 1 л води
  • 200 г зеленого горошку
  • 2 яйця
  • 1 ст. л. молока
  • борошно
  • сіль, мелений перець

Спосіб приготування:

  1. Дрібно нарізати очищену цибулину і болгарські перці, натерти моркву на тертці.
  2. Пасерувати овочі на олії 15 хвилин. Якщо у вас є каструля з товстим дном, можна смажити в каструлі.
  3. Додати до овочів дрібно нарізані шматочки курки. Тушкувати хвилин 15-20 під кришкою.
  4. Додати до овочів літр окропу і зелений горошок. Варити близько 5 хвилин.
  5. Для галушок яйця трохи збити, додати молоко, посолити і всипати стільки борошна, щоб вийшло густе тісто.
  6. Чайною ложкою набирати невелику кількість тіста і опускати в суп. Варити близько 5 хвилин.
  7. Посолити і поперчити суп за смаком. Подавати гарячим разом зі сметаною.

А як їдять оселедесь у Нідерландах і взагалі, чи може сподобатися нідерландцям українська їжа – про це розповів дипломат Людовик Смоор. Невимушене спілкування про цікаве відбулося в нашому новому кулінарному шоу "З'ЇЖ ЦЕ".

Реклама

Тут дізнаєтеся про 5 всесвітньо відомих супів і як їх приготувати.