Як приготувати сінабони з полуницею і вершковим кремом

30 липня 2020, 10:28
Сінабони – всесвітньо відомі дріжджові булочки з начинкою з масла, цукру і кориці

Полуничні сінабони

Сінабони – це пухнасте дріжджове тісто, багато солодкої ароматної начинки і, звичайно, глазур з вершкового сиру. Булочки випікають у великій формі, а потім акуратно відокремлюють друг від одного. Найсмачніше їх їсти в теплому вигляді.

Якщо ви любите сінабони, але хочете спробувати щось нове, приготуйте їх з додаванням полуниці. Це незвичайний і дуже вдалий варіант.

Реклама

Рецепт полуничних сінабонів

Полуничні сінабони

Час приготування:

Реклама
  • 3 години

Калорійність:

  • 357 ккал на порцію

Складові:

  • Цукор – 70 г
  • Дріжджі – 7 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Ванільний цукор – 1 ч. л.
  • Борошно – 500 г
  • Молоко – 180 мл
  • Вершкове масло – 110 г
  • Сіль – 1/3 ч. л.

Читайте також:

Реклама

Для начинки:

  • Цукор або цукрова пудра – 200 г
  • Полуниця – 250 г
  • Кукурудзяний крохмаль – 2 ст. л.

Для помадки:

  • Вершковий сир – 130 г
  • Цукрова пудра – 150 г
  • Вершкове масло і соняшникова олія – для змащування

Дивіться відео, як спекти класичні сінабони:

Спосіб приготування:

  1. Змішати цукор, дріжджі, яйця і ванільний цукор до однорідності. Додати тепле молоко. Перемішати. Додати сіль і розтоплене вершкове масло, знову добре перемішати.
  2. Поступово додати просіяне борошно. Замісити тісто, вимішуючи його на столі 5 хвилин. Воно повинно вийти дуже еластичним і не прилипати до рук. Покласти в ємність, змащену олією, накрити рушником і залишити в теплі на годину.
  3. Полуницю подрібнити блендером. Додати до неї цукор і ретельно перемішати.
  4. Тісто, що підійшло, розкачати в пласт товщиною 4 мм. Змастити м'яким вершковим маслом і невеликою кількістю полуничного пюре, щоб воно лише злегка покривало тісто. Посипати крохмалем.
  5. Згорнути в щільний рулет. Розрізати рулет на шматочки шириною близько 5 см. Викласти в ємність, застелену пергаментом і змащену маслом. Накрити рушником і залишити ще на 40 хвилин.
  6. Залити полуницею, що залишилася, і поставити випікатися при 180 ºС на 20 хвилин.

Як зробити помадку

До вершкового сиру кімнатної температури додати цукрову пудру і ретельно перемішати. Змастити злегка остиглі сінабони.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом сінабонів від Ектора Хіменес-Браво, а також розповідали, як спекти булочки "Равлики".