Як приготувати шоколадний бісквіт у мультиварці

20 листопада 2018, 15:47
Простий рецепт бісквіта на окропі з додаванням какао-порошку

Шоколадний бісквіт у мультиварці. Фото: depositphotos.com

Шоколадний бісквіт в мультиварці виходить, пишним, м'яким і дуже смачним. Його висота – близько 8 см. Одержаний пиріг можна розрізати на кілька частин і змастити будь-яким кремом на ваш смак. 

Бісквіт з какао-порошком на окропі в мультиварці 

Реклама

Складові: 

  • 2,5 – 3 склянки борошна
  • 1 склянка цукру
  • 20 г розпушувача
  • 2 яйця
  • 1 стакан молока
  • 4-5 ст.л. темного какао-порошку
  • 100 мл рослинного масла без запаху
  • 1 склянку окропу
  • вершкове масло для змазування чаші мультиварки

Рецепт приготування:

  1.  Змішайте в мисці сухі інгредієнти: борошно, цукор, соду, розпушувач, какао.
  2. Окремо збийте яйця в пишну піну, додайте рослинну олію. Не перестаючи збивати, чергуючи, в кілька прийомів додайте борошно і молоко.
  3. В кінці влийте гарячу воду і розмішайте ложкою. Тісто має вийти досить рідким.
  4. Чашу мультиварки ємністю 4.5 л змастіть вершковим маслом і вилийте тісто.
  5. Готуйте в режимі "Випічка" 1 година 5 хвилин. Готовність перевірте зубочисткою. Потім переведіть в мультиварку в режим підігріву та залиште ще на 20 хвилин.
  6. Обережно переверніть бісквіт на решітку і дайте повністю охолонути.

Нагадаємо, раніше ми ділилися радою, як швидко розм'якшити вершкове масло для випічки.

Реклама

Дивіться відео про перевірку популярних кухонних Лайфхак: