Бісквіт за цим рецептом виходить щільним, дуже високим, але рівномірно пропеченим. Його можна подавати як самостійний десерт або розрізати на коржі і перешарувати смачним домашнім кремом.
Простий бісквіт у мультиварці
Складові:

- 125 г борошна
- 1 ч.л. розпушувача
- 150 г цукру
- 4 яйця
- 1 ч.л. лимонного соку
- 3 ст.л. рослинної олії
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Відокремити яєчні жовтки від білків.
- У мисці просіяти борошно, розпушувач і 50 г цукру із загальної кількості, перемішати.
- Окремо змішати яєчні жовтки, лимонний сік і рослинне масло, збити віночком.
- Білки збити з рештою 100 г цукру до м'яких піків. Це займе приблизно 5 хвилин на середній швидкості міксера.
- Порціями змішати жовткова суміш з білками.
- У три прийоми всипати борошняну суміш, кожен раз акуратно перемішуючи лопаткою.
- Акуратно викласти тісто в чашу мультиварки. Готувати в режимі "Випічка" протягом 45 хвилин при 150 С.
- Дати охолонути протягом 15 хвилин у чаші, потім акуратно вийняти бісквіт і перекласти його на тарілку.
Нагадаємо, раніше ми ділилися порадою, як швидко розм'якшити вершкове масло для випічки.
Дивіться відео про перевірку популярних кухонних лайфхаків:
Читайте також: