Як приготувати шашлик з курячої печінки: покроковий рецепт від Григорія Германа

1 липня 2020, 13:52
Рецепт апетитних шашличків з печінки з овочами

Шашлик з печінки

Смачний шашлик можна приготувати не тільки зі свинячого ошийка. Григорій Герман, ведучий програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", пропонує зробити шашлички з печінки з овочами і салом. Покроковий рецепт з відео дивіться нижче.

Шашлик з печінки з овочами

Реклама

Шашлик з печінки

Час приготування:

  • 30 хвилин

Складові:

Реклама
  • 400 г курячої печінки
  • 150 мл коньяку
  • 200 мл соєвого соусу
  • 150 г сала
  • 1 цибулина
  • 2 болгарських перці
  • Помідори чері
  • 150 мл рослинної олії
  • Спеції

Читайте також:

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте маринад. Змішайте соєвий соус, коньяк і олію. Додайте спеції: чорний перець, мускатний горіх і пряну суху зелень.
  2. Додайте підготовлену і нарізану курячу печінку. Маринуйте 15 хвилин.
  3. Наріжте сало пластинками, болгарський перець – кубиками, цибулю – часточками.
  4. Чергуючи, насадіть на шампури печінку, сало і овочі.
  5. Смажте на грилі з усіх боків до готовності. Не пересушіть.
  6. Подавайте шашлик з печінки разом з білим хлібом.

Корисна порада

Реклама

За бажанням додайте в маринад ложечку сметани.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати шашлички зі свинини в соєвому соусі. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептами шашлику на сковороді.