Як приготувати рисову локшину з куркою і овочами: покроковий рецепт

26 липня 2021, 11:01
Рецепт скляної локшини з замороженою овочевою сумішшю і курячими грудками: здивуйте сім'ю популярною стравою азіатської кухні.

Скляна локшина з куркою

Локшина по-китайськи з куркою готується дуже просто. Вам потрібно буде швидко обсмажити філе і заморожені овочі, після чого змішати їх з попередньо замоченою скляною локшиною. В ідеалі, знадобиться вок або широка сковорода з товстим дном.

Читайте також:

Реклама

Якщо ви поки ще в роздумах, як провести відпустку і літо в цілому, шукайте ідеї в нашому календарі лайфхаків.

Скляна локшина з овочами і куркою

Інгредієнти:

  • 3 курячих філе
  • Набір заморожених овочів "Азіатська суміш"
  • 300 г скляної локшини (фунчози)
  • Зелена цибуля
  • Кінза

Для соусу:

Реклама
  • 3 ст.л. кунжутної олії
  • 5-6 ст.л. соєвого соусу
  • 1-2 ст.л. тертого свіжого імбиру
  • 3 зубчики часнику
  • Перець чилі, очищений від насіння

Рецепт приготування:

  1. Підсмажити куряче філе на сковороді гриль протягом 5-6 хвилин з кожного боку. Час залежить від товщини філе.
  2. Загорнути у фольгу і дати "відпочити". Потім нарізати філе на скибочки.
  3. Залити скляну локшину окропом на 4-5 хвилин, сполоснути в холодній воді. Або приготувати відповідно до інструкції на упаковці.
  4. Скропити вок кунжутною олією, додати заморожені овочі і тушкувати протягом 7-8 хвилин. Влити соус і перемішати.
  5. До овочів додати локшину, перемішати, згасити 1 хвилину.
  6. Додати курку, знову перемішати і готувати ще 1 хвилину.
  7. Прибрати з вогню, додати дрібно посічену зелень.

Дивіться відео, як приготувати барбекю з колою:

Реклама

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати китайські пельмені з креветками.