Як приготувати крабовий салат з кукурудзою і огірками

19 грудня 2020, 19:58
Швидкий і смачний салат для святкового столу

Крабовый салат на Новий рік

Салат з крабових паличок з консервованою кукурудзою, вареними яйцями і свіжими огірками – одна з найпопулярніших святкових страв, які люблять за смак і простоту приготування. Якщо ви хочете зробити салат більш ситним, додайте кілька ложок відвареного рису.

Крабовый салат на Новий рік

Реклама

Крабовий салат з кукурудзою і огірком — рецепт

Час приготування:

  • 45 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 142 ккал на 100 г

Складові:

  • Крабові палички – 240 г
  • Яйце куряче – 4 шт.
  • Огірок – 5 шт.
  • Кукурудза консервована – 340 г
  • Майонез – за смаком
  • Зелена цибуля або кріп – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Яйця відварити, остудити і почистити. Нарізати кубиками.
  2. Огірки помити і за бажанням очистити від шкірки, нарізати кубиками.
  3. Потім нарізати крабові палички і додати до решти нарізаних інгредієнтів.
  4. Злити рідину з банки з консервованою кукурудзою, додати кукурудзу в салат.
  5. Заправити салат майонез майонезом, за бажанням посолити і поперчити. Прикрасити нарізаною зеленню і подавати.

Читайте також:

Реклама

Як вибрати якісні крабові палички

Як правильно обирати крабові палички

  • На упаковці обов'язково повинна бути надрукована докладна інформація про виробника, склад, місце і дату виготовлення, термін придатності та умови зберігання;
  • Якщо в складі на першому місці значиться сурімі або рибне філе, отже, риба в ньому становить більшу частину обсягу;
  • Хороші крабові палички акуратні й рівні, соковиті і пружні. Вирізнятися вони можуть бути тільки з одного боку, колір – від світло-рожевого до яскраво-червоного. Основна частина палички – біла;
  • Охолоджені крабові палички повинні знаходитися в холодильних вітринах, заморожені – в холодильних шафах.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як влаштувати нерадянське застілля: альтернативне меню на Новий рік-2021.