Як приготувати хот-доги з незвичайною начинкою: покроковий рецепт від Григорія Германа

4 червня 2020, 13:15
Рецепт апетитних домашніх хот-догів з м'ясом і сирним соусом

Незвичайні хот-доги з сирним соусом

Домашні хот-доги з начинкою зі смаженої яловичини, шпинату і маринованої цибулі – прекрасна закуска, яку можна взяти з собою на роботу або пікнік.

Покроковий рецепт з відео від Григорія Германа, ведучого програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", дивіться нижче.

Реклама

Хот-доги з м'ясом і сирним соусом

Незвичайні хот-доги з сирним соусом

Час приготування:

Реклама
  • 3 години

Складові:

  • 400 мл молока
  • 400 г борошна
  • 50 г вершкового масла
  • 50 г цукру
  • 15 г дріжджів
  • 15 г кунжуту

Читайте також:

Для начинки:

Реклама
  • 150 г твердого сиру
  • рослинна олія
  • вершкове масло
  • 1-2 ст.л. борошна
  • молоко
  • 150 г моцарели
  • 300 г яловичини
  • 1 червона цибулина
  • оцет
  • 300 г шпинату

Спосіб приготування:

  1. Змішайте дріжджі, цукор і частину молока. В окремій мисці змішайте борошно, сіль і вершкове масло. Перемішайте, додайте дріжджі і молоко, що залишилося. Сформуйте кулю і залиште в теплі на годину.
  2. Сформуйте булочки для хот-догів і знову поставте в тепле місце на годину.
  3. Нагрійте рослинну олію, додайте шматочок вершкового і борошно. Злегка підсмажте і влийте молоко. Повинна вийти суміш, схожа на заварний крем.
  4. Натріть сир на тертці і додайте в сковороду.
  5. Червону цибулю наріжте і замаринуйте в оцті.
  6. Посипте булки кунжутом і печіть при 170 ºС впродовж 30 хвилин.
  7. Поки готуються булки, приготуйте м'ясо. Поставте яловичину на 20 хвилин в морозилку, потім наріжте тонкими слайсами. Обмажте на рослинній олії, приправте за смаком.

Як зібрати хот-доги

Розріжте булочки, викладіть м'ясо, листочки шпинату, мариновану цибулю і залийте сирним соусом.

Нагадаємо, раніше Григорій Герман ділився рецептом конвертиків з лаваша з тунцем. Ведучий також показував, як зробити хрусткі бутерброди в лаваші.