Як приготувати грибний паштет з овочами

26 серпня 2019, 10:06
Рецепт смачного паштету з печериць

Паштет з овочами

Паштет найчастіше готують з печінки, але з грибів він виходить не менш смачним. Ми рекомендуємо зробити цю закуску з шампіньйонів з морквою, солоними огірками, часником і спаржею.

Дивіться відео, як приготувати паштет з печінки з коньяком:

Реклама

Грибний паштет можна намазувати на хліб, додавати в тарталетки і навіть начиняти ним фаршировані яйця.

Грибна ікра з овочами

Час приготування:

  • 1 година

Інгредієнти:

Реклама
  • 300 г печериць
  • 400 г моркви
  • 1 маленький солоний огірок
  • 200 г цибулі
  • 120 г пагонів молодої спаржі (можна замінити стручковою квасолею)
  • 3 зубчики часнику
  • Чорний мелений перець
  • Мелений каєнський перець
  • Сіль
  • 1/3 склянки рослинної олії

Читайте також:

Спосіб приготування:

  1. Цибулю почистити і нарізати невеликими кубиками. Гриби довільно нарізати. Моркву очистити і нарізати кружальцями. Спаржеві пагони розрубати на чотири частини. Часник дрібно порубати.
  2. Спаржу відварити в підсоленій воді протягом 2 хвилин, промити під холодною проточною водою. Моркву теж відварити до готовності і промити. Відкинути овочі на сито.
  3. Налити в сковороду половину олії і обсмажити цибулю і часник до золотистого кольору. Додати олію, що залишилося, і гриби, готувати до випаровування рідини.
  4. Додати відварену моркву, спаржу і дрібно порізаний солоний огірок. Посолити, поперчити за смаком. Готувати близько хвилини, помішуючи. Остудити.
  5. Подрібнити всі інгредієнти за допомогою блендера.
  6. Готовий грибний паштет подавати разом з хлібом.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати паштет з курячого філе з вершковим сиром. "Сьогодні" також ділилися рецептом паштету з грибів з часником.