Як приготувати фаршировану пекінську капусту: покроковий рецепт від Григорія Германа

21 квітня 2020, 13:48
Рецепт смачного і корисного салату в пекінській капусті

Фарширована капуста / Фото: Pinterest

Хочете здивувати близьких апетитною холодною закускою ? Тоді приготуйте фаршировану пекінську капусту. Вона начиняється корисним салатом зі скумбрії, овочів і сиру.

Покроковий процес з відео від Григорія Германа, ведучого програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", дивіться нижче.

Реклама

Салат в пекінській капусті

Фото: скріншот з відео

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 128 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 1 пекінська капуста
  • 1 банка скумбрії в олії
  • 200 г солодкого перцю
  • 200 г вершкового сиру
  • 200 г бринзи
  • 40 г сметани
  • 60 г оливок і маслин

Спосіб приготування:

  1. Покладіть в миску скумбрію і розімніть вилкою.
  2. Оливки і маслини наріжте тонкими кружечками.
  3. Болгарський перець і бринзу наріжте кубиками.
  4. Змішайте всі інгредієнти, заправте вершковим сиром і сметаною.
  5. Пекінську капусту помийте, розріжте навпіл і нафаршіруйте салатом.
  6. Загорніть в харчову плівку і помістіть в холодильник на ніч.

Як подавати фаршировану капусту

Реклама

Зніміть плівку і наріжте капусту середніми скибочками. Красиво викладіть на тарілку.

Нагадаємо, раніше Григорій Герман ділився рецептом англійських сконів. Ведучий також показував, як спекти простий банановий хліб .