Як приготувати бананові капкейки з кремом з вершкового сиру

10 вересня 2018, 14:00
Незвичайний рецепт кексів до чаю

Бананові капкейки. Фото: pixabay.com

Любите оригінальні рецепти випічки? Тоді приготуйте бананові кекси з апельсином і кокосом, вкриті медово-вершковою глазур'ю.

Бананові капкейки з кремом

Реклама

Складові:

Для крему:

  • 125 г вершкового масла
  • 1 чашка цукрової пудри
  • 4 яйця
  • 1 1/2 чашки бананового пюре
  • 2/3 чашки подрібнених горіхів
  • 2 чашки борошна
  • 2 ч.л. розпушувача
  • 1 чашка сухого кокосового молока
  • 1 ч.л кориці
  • 1 чашка апельсинового соку

Для глазурі:

Реклама
  • 125 вершкового сиру
  • 30 г вершкового масла
  • 1 ст.л меду
  • 2 ст.л. цукрової пудри

Рецепт приготування: 

  1. М'яке вершкове масло і цукрову пудру збити до консистенції легкого крему. Додати по одному яйцю, збиваючи після кожного додавання.
  2. Змішати масу з горіхами і банановим пюре. Постійно перемішуючи суміш, додати по черзі борошно, кокосове молоко, апельсиновий сік.
  3. Змастити форми для кексів вершковим маслом. Ложкою акуратно викласти і розподілити тісто.
  4. Випікати при температурі 180 градусів близько 25 хвилин.
  5. Для глазурі збити вершковий сир, масло і мед до отримання однорідної гладкої маси, при цьому поступово додаючи цукор.
  6. На охололі кекси нанести медово-кремову глазур. За бажанням прикрасити кондитерською посипкою. Дати крему загусти.

Нагадаємо, раніше сайт "Сьогодні" ділився рецептом французького татена з яблуками та карамеллю. Ми також писали, як приготувати торт з апельсиновою начинкою. 

Дивіться відео, як приготувати німецький яблучний панкейк з корицею:

Реклама