Як спекти смачне пісне печиво без цукру

20 березня 2020, 16:00
Рецепт яблучного печива з родзинками в духовці

Рецепти пісних страв до Яблучного Спасу

Великий піст в 2020 році пройде з 2 березня по 18 квітня. Якщо ви хочете приготувати смачне пісне печиво до чаю, візьміть на озброєння наш рецепт випічки.

Читайте також:

Реклама

У цьому яблучному печиво немає не тільки яєць і вершкового масла, а й цукру. Роль підсолоджувача в рецепті виконують родзинки.

Пісне яблучне печиво

Рецепти пісних страв до Яблучного Спасу

Реклама

Час приготування:

  • 2 години

Калорійність:

  • 242 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 2 невеликих яблука
  • 4 ст.л. манної крупи
  • 2 ст.л. лимонного соку
  • Велика жменю родзинок
  • 5 ст.л. борошна
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 5 ст.л. олії

Спосіб приготування:

  1. Очищені яблука натерти на крупній тертці.
  2. З'єднати терте яблуко, лимонний сік, родзинки і манну крупу. Поставити в холодильник на годину.
  3. Додати олію, борошно, розпушувач і замісити тісто.
  4. Розігріти духовку до 180 °С.
  5. Викласти тісто на деко, застелене пергаментним папером. Розрівняти руками у вигляді прямокутника висотою 1 см.
  6. Випікати пісне яблучне печиво протягом 30 хвилин.
  7. Перед подачею остудити.

Корисна порада

Можна розрізати тісто на квадратики перед випічкою, щоб пізніше було зручніше розділяти прямокутник на окремі печива.

Дивіться відео, як зробити пісне печиво на розсолі:

Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити пісні булочки з родзинками і корицею . "Сьогодні" також ділилися рецептами смачного пісного печива .