Пиріг з шинкою та ананасами
Кіш з шинкою, сиром і ананасами можна зробити на сніданок, обід або вечерю. Головне, що готується він неймовірно просто. І, само собою, це ще й дуже смачно!
Ви можете прискорити процес, якщо візьмете магазинне листкове тісто. Його потрібно обов'язково розморозити перед приготуванням.
Кіш з шинкою і ананасами
Час приготування:
- 1 година
Калорійність:
- 395 ккал на 100 г
Інгредієнти:
Для тіста:
- 125 г вершкового масла
- 250 г борошна
- 1 яйце
- Дрібка солі
- 1-2 ст. ложки холодної води
Для начинки:
- Яйця
- Вершки
- Шинка
- Сир
- Ананас
- Сіль, перець
Спосіб приготування:
- Замісити тісто для основи: змішайте терте вершкове масло з борошном, перетерши в крихту. Додайте яйце, сіль, пару ложок крижаної води і замісіть тісто.
- Загорніть в плівку і покладіть в холодильник на 30 хвилин. Розкачайте за розміром форми.
- Викладіть тісто, зробіть проколи вилкою, всипте вантаж (суху квасолю або горох) і поставте в духовку на 15 хвилин при температурі 200 °С.
- Збийте міксером яйця з вершками. Приправте сіллю і перцем.
- Наріжте кубиками шинку, сир і ананас. Викладіть начинку в підготовлену основу Кіша і залийте яєчно-вершковою сумішшю. Випікайте протягом 20 хвилин при температурі 180 °С.
Як подавати киш
Пиріг можна їсти як теплим, так і холодним. Після випічки дайте йому постояти 15-20 хвилин, перш ніж розрізати на шматки.
Дивіться відео, як приготувати кіш з брокколі:
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати швидкий киш з листкового тіста з грибами . "Сьогодні" також ділилися рецептом кіша з куркою, грибами і сиром.