Як спекти ситний киш з шинкою, ананасами і сиром

16 березня 2020, 18:45
Рецепт несолодкого пирога від Даші Малахової

Пиріг з шинкою та ананасами

Кіш з шинкою, сиром і ананасами можна зробити на сніданок, обід або вечерю. Головне, що готується він неймовірно просто. І, само собою, це ще й дуже смачно!

Читайте також:

Реклама

Ви можете прискорити процес, якщо візьмете магазинне листкове тісто. Його потрібно обов'язково розморозити перед приготуванням.

Кіш з шинкою і ананасами

Пиріг з шинкою та ананасами

Реклама

Час приготування:

  • 1 година

Калорійність:

  • 395 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама

Для тіста:

  • 125 г вершкового масла
  • 250 г борошна
  • 1 яйце
  • Дрібка солі
  • 1-2 ст. ложки холодної води

Для начинки:

  • Яйця
  • Вершки
  • Шинка
  • Сир
  • Ананас
  • Сіль, перець

Спосіб приготування:

  1. Замісити тісто для основи: змішайте терте вершкове масло з борошном, перетерши в крихту. Додайте яйце, сіль, пару ложок крижаної води і замісіть тісто.
  2. Загорніть в плівку і покладіть в холодильник на 30 хвилин. Розкачайте за розміром форми.
  3. Викладіть тісто, зробіть проколи вилкою, всипте вантаж (суху квасолю або горох) і поставте в духовку на 15 хвилин при температурі 200 °С.
  4. Збийте міксером яйця з вершками. Приправте сіллю і перцем.
  5. Наріжте кубиками шинку, сир і ананас. Викладіть начинку в підготовлену основу Кіша і залийте яєчно-вершковою сумішшю. Випікайте протягом 20 хвилин при температурі 180 °С.

Як подавати киш

Пиріг можна їсти як теплим, так і холодним. Після випічки дайте йому постояти 15-20 хвилин, перш ніж розрізати на шматки.

Дивіться відео, як приготувати кіш з брокколі:

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати швидкий киш з листкового тіста з грибами . "Сьогодні" також ділилися рецептом кіша з куркою, грибами і сиром.