Як приготувати пісний бісквітний пиріг з варенням

20 березня 2020, 18:46
Рецепт смачного бісквіта на апельсиновому соку

Пісний бісквітний пиріг

Великий піст в 2020 році пройде з 2 березня по 18 квітня. Під час посту православним християнам не можна вживати м'ясо, птицю, молочні продукти і яйця.

Читайте також:

Реклама

Чи дотримуєтеся ви пост чи ні – цей солодкий пиріг здасться вам надзвичайно смачними і напевно стане одним з найулюбленіших.

Пісний бісквітний пиріг

Пісний бісквітний пиріг

Реклама

Час приготування:

  • 1 година

Калорійність:

  • 330 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 140 г цукру
  • 200 г будь-якого апельсинового соку
  • 3 г білого винного оцту
  • 4 г солі
  • 3 г ванілі
  • 200 г олії
  • 8 г соди
  • 30 г води
  • 370 г борошна
  • Варення або конфітюр – для начинки
  • Свіжі ягоди – для прикраси

Спосіб приготування:

  1. В міксер додати всі продукти крім соди, води і борошна, перемішати до розчинення цукру.
  2. Потім додати борошно і замісити тісто.
  3. В останню чергу додати соду з водою.
  4. Перелити тісто у форму для випікання і пекти при 170 °C до сухої зубочистки.
  5. Після охолодження бісквіт розрізати і змастити конфітюром (варенням, джемом) і прикрасити свіжими ягодами.

Корисна порада

Якщо у вас немає ягід, ви можете просто присипати десерт цукровою пудрою або покрити його пісним кремом для торта .

Дивіться відео, як приготувати дієтичну шарлотку:

Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити пишний бісквіт з трьох інгредієнтів .