Як спекти пиріг з листкового тіста з сулугуні та зеленою цибулею

18 лютого 2020, 12:16
Рецепт швидкого і смачного пирога

Листковий пиріг з зеленню і сиром

Несолодкий пиріг з сиром і зеленню – прекрасний варіант для сніданку або перекусу. Щоб заощадити час, ми радимо взяти вже готове листкове тісто.

Дивіться відео, як приготувати пиріг до сніданку:

Реклама

Такий пиріг настільки простий, що його практично неможливо зіпсувати. З його приготуванням впоратися навіть початківець-кулінар.

Читайте також:

Реклама

Пиріг з листкового тіста з сулугуні та зеленою цибулею

Час приготування:

  • 45 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 239 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 2 великих пучка зеленої цибулі
  • 1 великий пучок кропу
  • 4 яйця
  • 1 упаковка листкового тіста
  • 30 мл молока
  • 500 г сулугуні
  • 100 г борошна
  • Сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Лук і кріп нарубати, сулугуні натерти на крупній тертці. Додати три яйця.
  2. Посипати робочу поверхню борошном, розкачати тісто. Викласти половину тіста на деко з високими бортиками, застелене пергаментом.
  3. Покласти начинку і рівномірно розподілити її. Накрити другим шаром тіста. Защипнути краю.
  4. Взяти жовток залишився яйця, змішати його з молоком, злегка збити і змастити пиріг.
  5. Випікати в розігрітій до 200 ° С духовці протягом 30 хвилин.

Корисна порада

Замість сулугуні можна взяти адигейський сир, сир або не дуже солону бринзу.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати листковий пиріг з лососем і грибами . "Сьогодні" також розповідали, як спекти кіш з куркою і кабачками .