Як спекти незвичайну галету з персиками, сиром і чебрецем

12 серпня 2020, 19:28
Рецепт літньої французької галети з фруктами, сиром, чебрецем і медом

Галета з персиками і чебрецем

З персиків можна готувати варення, робити пироги, десерти і напої. Ми пропонуємо спекти оригінальну персикову галету з сиром брі, медом і чебрецем. Цей французький пиріг обов'язково сподобається навіть найвибагливішим гурманам.

Галета з персиками, брі та медом

Реклама

Галета з персиками і чебрецем

Час приготування:

  • 1,5 години

Калорійність:

Реклама
  • 325 ккал на 100 г

Складові:

Для тіста:

  • 300 г борошна
  • 120 г вершкового масла
  • 1 ч.л. оцту
  • 1 яйце
  • 80 мл молока
  • Дрібка солі

Читайте також:

Реклама

Для начинки:

  • 400-500 г персиків
  • 125 г сиру брі
  • 1 ч.л. листочків свіжого чебрецю
  • Рідкий мед – за смаком

Дивіться відео, як спекти галету з фруктами без цукру:

Спосіб приготування:

  1. Просіяти борошно в миску, додати сіль і нарізане кубиками холодне вершкове масло. Розтерти руками в крихту.
  2. Додати оцет, молоко і яйце. Замісити тісто і скачати його в кулю. Загорнути в плівку і поставити в холодильник мінімум на півгодини.
  3. Для начинки персики помити, видалити кісточки і нарізати скибочками.
  4. Дістати тісто з холодильника, розкачати на присипаній борошном поверхні в круг товщиною 3-5 мм.
  5. Викласти зверху шматочки фруктів і сиру. Посипати чебрецем.
  6. Випікати в розігрітій до 180-200 °С духовці 35-40 хвилин.

Як подавати галету

Полити пиріг медом за смаком, остудити і розрізати на порційні шматки. Галету з персиками можна подавати на сніданок або як доповнення до кави або чаю.

Нагадаємо, раніше ми писали, як спекти галету зі сливами і корицею, а також ділилися рецептом галети з помідорами, сиром і базиліком.