Як спекти англійські скони: покроковий рецепт від Григорія Германа

8 квітня 2020, 13:21
Готуємо домашні скони в духовці

Скони подають з маслом і джемом

Cкони – це англійські булочки до чаю . У тісто для них часто додають сухофрукти, розмарин, чебрець, кмин. Скони традиційно подають на сніданок на південному заході Англії і в Шотландії.

Покроковий відео рецепт англійських булочок від Григорія Германа, ведучого програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", дивіться нижче.

Реклама

Англійські скони в духовці

Скони подають з маслом і джемом

Час приготування:

Реклама
  • 1 година

Калорійність:

  • 353 ккал на 100 г

Складові:

  • 300 г борошна
  • 100 г вершкового масла
  • 3 ч.л. розпушувача
  • 100 мл молока
  • 1 яйце
  • 100 г цукру
  • Сіль
  • Кмин і розмарин – за бажанням

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Насипте борошно в миску, додайте розпушувач, нарізане вершкове масло і розітріть пальцями в крихту.
  2. Молоко збийте з яйцем. Влийте в борошняну суміш, додайте цукор і замісіть тісто.
  3. Накрийте тісто плівкою і відправте на 15 хвилин в холодильник.
  4. Розкачайте в пласт товщиною 2 см, виріжте склянкою кружальця.
  5. Викладіть на застелений пергаментом деко. Змастіть заготовки збитим яйцем, за бажанням посипте кмином або розмарином.
  6. Розігрійте духовку до 180 ° С. Випікайте скони приблизно 25 хвилин.

Як подавати Сконе

Розріжте скони навпіл, змастіть вершковим маслом і джемом. Подавайте разом з чаєм.

Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити дріжджове тісто для піци . "Сьогодні" також ділилися рецептом пишного бісквіта .