Кабачкові палички в сирній паніровці: рецепт апетитної літньої закуски

6 серпня 2020, 16:25
Ця вегетаріанська закуска стане справжнім хітом літньої вечірки

Хрусткі кабачки з сиром

Хрусткі зовні і ніжні всередині, ці кабачкові палички в сирній паніровці – справжні рекордсмени зі зникнення зі столу! Проста і швидка закуска сподобається як дітям, так і дорослим. Рекомендується подавати зі сметанним, вершковим або томатним соусом.

Хрусткі палички з кабачків

Реклама

Хрусткі кабачки з сиром

Час приготування:

  • 45 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 196 ккал

Складові:

  • 2 молодих кабачка середнього розміру
  • 1 яйце
  • 1 скл. панірувальних сухарів
  • 1/2 скл. натертого твердого сиру (наприклад, пармезану)
  • Часниковий порошок (за бажанням)
  • Сіль, перець – за смаком

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Нагріти духовку до 200 °С.
  2. Кабачки добре промити і нарізати довгими паличками.
  3. У маленькій мисці змішати яйце, сіль і перець.
  4. В іншій мисці змішати панірувальні сухарі, сир, часниковий порошок і трохи солі.
  5. Занурити кабачкові палички спочатку в яйце, потім в панірувальну суміш і викладати на застелене пергаментом деко.
  6. Випікати 25-35 хвилин до рум'яного золотистого кольору.

Як подавати страву

Подавати кабачкові палички разом з улюбленими соусами або домашнім йогуртовим діпом.

Дивіться відео, як приготувати сирні нагетси:

Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити корисні кабачкові оладки в духовці.