Головний напій осені: як зробити пряне гарбузове лате

28 вересня 2020, 18:25
Рецепт кавового напою від Марти Стюарт

Пряне гарбузове лате

Пряне гарбузове лате – справжній осінній хіт в мережі американських кав'ярень Starbucks. Ми розповімо, як приготувати цей напій за рецептом Марти Стюарт, відомої телеведучої та кулінара. Інгредієнти знадобляться найпростіші: молоко, кава, цукор, збиті вершки і мікс прянощів для гарбузового пирога.

Пряне гарбузове лате

Реклама

Пряне гарбузове лате

Час приготування:

  • 40 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 317 ккал на порцію

Інгредієнти:

  • 1 склянка молока
  • 1 паличка кориці
  • 1 цілий мускатний горіх
  • 1 см шматок імбиру, очищеного і нарізаного
  • 1 чашка еспресо або дуже міцної кави
  • Збиті вершки – для подачі
  • Кориця – для подачі
  • 1/4 склянки цукрового піску

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. У невеликій каструлі доведіть до кипіння молоко, корицю, мускатний горіх та імбир.
  2. Вимкніть вогонь і накрийте. Дайте суміші настоятися 30 хвилин.
  3. Розділіть еспресо на 4 чашки. Процідіть молоко і розділіть на 4 чашки.

Як прикрасити лате

Зверху викладіть ложку збитих вершків і посипте корицею.

Дивіться відео, як приготувати найсмачнішу гарбузову кашу:

Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити золоте лате з куркумою, а також ділилися рецептом лате матча.