Квіти цукіні, фаршировані козячим сиром: рецепт дня

1 липня 2020, 12:42
Рецепт оригінальної літньої закуски

Квіти цукіні в яйці

З квіток цукіні можна готувати дуже смачні і незвичайні страви . Ми пропонуємо нафарширувати їх козячим сиром і обсмажити в клярі.

Перед приготуванням квіти цукіні потрібно буде промити, обережно видалити маточки і зелені "хвостики-листочки" по кромці квітки зовні. Потім викласти на рушник, щоб стекла вода.

Реклама

Смажені квітки цукіні з козячим сиром

Квіти цукіні в яйці

Час приготування:

Реклама
  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 192 ккал на 100 г

Складові:

  • 20 дрібних квіток цукіні
  • 150 г м'якого козячого сиру
  • 20 г пармезану
  • 2 яйця
  • 100 мл молока
  • 5 ст. л. борошна
  • 1/2 ч.л. італійських трав
  • Сіль
  • Рослинна олія – для смаження

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Змішати вінчиком яйця, молоко, борошно, сіль, пряні трави і тертий сир.
  2. Квітки цукіні помити і обсушити.
  3. Акуратно, за допомогою чайної ложки, наповнити кожну квітку козячим сиром і опустити в тісто.
  4. На сковороді добре розігріти олію і обсмажити квітки з двох сторін на середньому вогні.
  5. Коли вони вкриються рум'яною скоринкою, перекласти їх на тарілку, застелену паперовими рушниками, щоб вбрався зайвий жир.

Як подавати квіти цукіні

Подавати закуску гарячою, можна з легким білим або червоним вином.

Дивіться відео, які квіти можна готувати:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом пасти з креветками і цукіні, а також писали, як запекти дораду з цукіні і помідорами .