Що приготувати з лаваша: три рецепти апетитних закусок

20 серпня 2020, 12:47
Готуємо домашню шаурму, конвертики з омлетом і рулетики з беконом і сиром

Надійні Тельці охоче з'їдять лаваш зі свининою

Закуски з лаваша – це швидко, смачно і зручно. З тонкого прісного хліба можна робити рулети і конвертики з різними начинками, готувати з ним несолодкі пироги і апетитну домашню шаурму.

У нашій добірці ви знайдете кращі рецепти закусок з тонкого вірменського лаваша, які допоможуть урізноманітнити ваше повсякденне меню.

Реклама

Домашня шаурма з куркою, овочами і сиром

Шаурма з куркою та овочами

Час приготування:

  • 30 хвилин

Складові:

Реклама
  • 100 г курячого філе
  • 1/2 помідора
  • 50 г капусти
  • 1/2 морквини
  • 1 лист лаваша
  • 50 г тертого твердого сиру
  • Кетчуп

Читайте також:

Спосіб приготування:

  1. Підготувати куряче філе. Відбити грудку, посолити, поперчити. Потім обсмажити цілим шматком на суміші вершкового масла і рослинної олії до готовності.
  2. Моркву очистити і натерти на дрібній тертці. Дрібно нарізати помідор і капусту.
  3. Готове філе дрібно порубати. На лист лаваша викласти начинку.
  4. Посипати твердим сиром. Полити кетчупом. Згорнути в рулет.
  5. На 5 хвилин відправити в розігріту до 180 °С духовку або обсмажити з двох сторін на сковороді.

Конвертики з лаваша з омлетом

Яєчня в лаваші

Реклама

Час приготування:

  • 30 хвилин

Складові:

  • 2 яйця
  • 50 г вершкового сиру
  • 1/2 огірка
  • 1 лист лаваша
  • Сіль, соняшникова олія

Дивіться відео, як приготувати лаваш з тунцем:

Спосіб приготування:

  1. Яйця збити з сіллю і вилити на розігріту сковороду з двома столовими ложками соняшникової олії. Накрити кришкою і на невеликому вогні приготувати омлет.
  2. Лист лаваша змастити вершковим сиром.
  3. На лаваш викласти омлет. Потім на центр омлету покласти огірок, нарізаний соломкою.
  4. Згорнути в рулет і нарізати великими шматками. Подавати з овочами.

Закуска з лаваша з плавленим сиром і беконом

Лаваш з беконом і сиром

Час приготування:

  • 30 хвилин

Складові:

  • 100 г плавленого сирка
  • 50 г вершкового масла
  • 100 г бекону
  • 1 лист лаваша
  • Сіль, соняшникова олія

Спосіб приготування:

  1. На лист лаваша потерти вершкове масло.
  2. Посипати натертим на крупній тертці плавленим сиром.
  3. Нарізати соломкою бекон і викласти в центр лаваша.
  4. Скрутити в рулетик, порізати на шматочки завдовжки 5-6 см.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати пиріг з лаваша з бринзою і зеленню, а також ділилися рецептом рулету з лаваша з рибними консервами.