Головна Сьогодні

Рецепт лінивого пирога з лаваша з бринзою і зеленню від Тетяни Литвинової

Такий пиріг вимагає мінімум зусиль на приготування

Пиріг з лаваша з бринзою і зеленню – це просто, смачно і не дуже калорійно. Для нього вам знадобиться тонкий вірменський лаваш.

Пиріг можна подавати на сніданок або як ситний перекус. Рецептом несолодкої випічки поділилася кулінарний експерт Тетяна Литвинова у своєму Instagram .

Лінивий пиріг з бринзою і зеленню

Пиріг з бринзою і зеленню
Пиріг з бринзою і зеленню
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 1 година

Калорійність:

  • 198 ккал на 100 г

Складові:

  • 100-200 г сиру
  • 200-300 г овечої бринзи
  • 300 г зелені (зеленої цибулі, кінзи, кропу, петрушки)
  • 5-6 шт. лаваша
  • 2 + 4 шт. яєць
  • 250 г домашньої сметани або магазинної 30%

Спосіб приготування:

  1. Натріть бринзу, наріжте зелень, додайте 2 яйця, сир і перемішайте. Якщо сир не солоний, посоліть начинку на свій смак.
  2. Виріжте лаваш за розміром форми.
  3. Сформуйте роли з сирною начинкою і покладіть їх щільно в форму.
  4. Змішайте сметану і 4 яйця. Залийте цією сумішшю рулети і запікайте в духовці 45-50 хвилин при 175 °С.

Корисна порада

Замість бринзи можна взяти фету або козячий сир.

Дивіться відео, як приготувати лаваш з начинкою:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як зробити ліниву лазанью з лаваша . Сьогодні.Lifestyle також писали, як приготувати рулети з лаваша з сиром на вогні.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти