Швидкий рецепт пасти з беконом, сиром і броколі

17 лютого 2020, 19:19
Макарони за цим рецептом будуть готові за півгодини

Макарони з броколі і беконом

Шукаєте рецепт простої, але смачної і ситної вечері? Тоді приготуйте макарони з броколі, сиром і беконом. Для цієї страви найкраще підійде паста середнього розміру: фарфалле, фузіллі або пенне.

Дивіться відео, як приготувати макарони з копченими реберцями:

Реклама

Читайте також:

Макарони з беконом, сиром і броколі

Реклама

Час приготування:

  • 35 хвилин

Калорійність:

  • 605 ккал на порцію

Інгредієнти:

Реклама
  • 400 г макаронів
  • 400 г броколі
  • 100 г бекону
  • 50 г пармезану
  • 2 зубчики часнику
  • 1/2 стручка перцю чилі
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • Сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Броколі розрізати на невеликі суцвіття і відварити в підсоленій киплячій воді протягом чотирьох-п'яти хвилин.
  2. Бекон нарізати смужками. Часник почистити. Перець чилі звільнити від насіння і нарізати кружальцями.
  3. У глибокій і важкій сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити бекон до золотистого кольору, додавши до нього цілий часник. Потім часник прибрати.
  4. Додати в сковороду броколі і нарізаний чилі, посолити, поперчити і ще трохи прогріти.
  5. Пармезан натерти на дрібній тертці.
  6. У великій кількості підсоленого окропу відварити макарони, потім воду злити.
  7. Викласти макарони в сковороду і перемішати з броколі.
  8. Посипати пармезаном, за бажанням прикрасити листочками базиліку.

Корисна порада

Замість бекону можна використовувати сало з м'ясними прошарками.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати макарони з курячою печінкою. "Сьогодні" також ділилися рецептом макаронної запіканки з овочами і сиром .