У курячій печінці міститься велика кількість вітамінів, мінеральних солей і амінокислот. Ми радимо приготувати на обід макарони з печінкою, овочами і томатним соусом . Ця страва сподобається навіть тим, хто не любить субпродукти.
Дивіться відео, як приготувати паштет з печінки:
Куряча печінка з макаронами на сковороді
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 246 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 500 г курячої печінки
- 250 г макаронів
- 250 г консервованих помідорів
- 2 моркви
- 1 цибулина
- 3 стебла селери
- 3 зубчики часнику
- 50 мл оливкової олії
- 3 гілочки петрушки
- 1 щіпка цукру
- Сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
- Цибулю і селеру нарізати дрібними кубиками, моркву натерти на крупній тертці.
- Обсмажити овочі на оливковій олії до напівготовності, періодично помішуючи.
- Курячу печінку очистити від плівок, як слід промити і відправити до підливі.
- Нарубати консервовані помідори, петрушку і часник, викласти в сковороду.
- Відварити макарони і за 10 хвилин до готовності страви додати до зажарки. Посолити і поперчити, присмачити дрібкою цукру. Перемішати.
- Зняти з вогню, викласти в велике глибоке блюдо.
Як подавати макарони з печінкою
Їжте таку пасту гарячої, за бажанням посипавши тертим сиром. До страви можна подати мариновані огірки.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати паштет з курячої печінки з гарбузом і горіхами. "Сьогодні" також ділилися рецептом турецького плову з курячою печінкою , родзинками і горішками.