Багрір часто подають з медом
Марокканські млинці – простий і універсальний сніданок, який не потребує зайвих зусиль. Їхня особливість полягає в тому, що вони готуються з додаванням манної крупи.
Марокканські млинці дуже гарні за рахунок великої кількості ажурних дірочок (все завдяки дріжджам). Вони вбирають будь-який соус, з яким подаються. А ще млинці смажаться тільки з одного боку.
Багрір: рецепт приготування
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 254 ккал на 100 г
Складові:
- 60 г борошна
- 125 г манки
- 4 г розпушувача
- 1 ч.л. цукру
- Сіль – на кінчику ножа
- 3 г сухих дріжджів
- 250 г теплої води
Спосіб приготування:
- Змішайте всі сухі інгредієнти, додайте теплу воду (не дуже гарячу, щоб не загинули дріжджі) і перемішайте. Залиште тісто на 15 хвилин.
- Смажте млинці на добре прогрітій антипригарній сковороді під кришкою. Готувати їх потрібно тільки з одного боку (поверхня млинчика повинна стати повністю матовою). Найсмачніше смажити на крапельці кокосового масла.
Як подавати страву
Такі млинці абсолютно універсальні. Їх можна їсти і зі збитими вершками, і з ягодами, і з варенням, і з медом, і зі згущеним молоком. А також дуже смачно буде з авокадо, лососем, беконом, пармською шинкою, будь-яким сиром.
Дивіться відео, як приготувати панкейки за рецептом Олександра Педана:
Нагадаємо, раніше ми ділилися найкращим рецептом млинців на молоці, а також писали, як приготувати млинці на пиві з грибами і сиром.